Dubex in Stadskanaal draait na doorstart weer op volle toeren

Dubex in Stadskanaal draait na doorstart weer op volle toeren

STADSKANAAL – Veldspuitenfabrikant Dubex uit Stadskanaal draait na de doorstart in 2018 weer op volle toeren.

Het familiebedrijf uit 1953 vroeg begin dit jaar een faillissement aan, maar maakte een doorstart met een flinke reorganisatie en re-branding. Zo werd er op het gebied van marketing en sales veel veranderd en is er een bedrijfsadviseur ingeschakeld waardoor de bedrijfsprocessen enorm zijn verbeterd.

“Dubex heeft niet stilgestaan. We draaien nu weer op volle toeren en hebben de afgelopen maanden al meer dan 13 grote veldspuiten verkocht welke nu in productie zijn”, aldus Siebrand Roelfsema van de afdeling verkoop. Het bedrijf komt zelfs met een aantal vernieuwde modellen, zoals de nieuwe Dubex Wave.

Nieuwe huisstijl

Dubex onderging bovendien een volledige re-branding; van nieuwe huisstijl met een nieuw logo tot een volledig vernieuwde website. De zogeheten look and feel van het bedrijf is daardoor geheel veranderd. Het merk oogt professioneel, wat perfect aansluit bij de kernwaarden van de fabrikant.

Over Dubex

Dubex is fabrikant van spuitmachines voor de landbouw die zich kenmerken door een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, waarbij kwaliteit voorop staat. In januari 1997 is Dubex verhuisd van 2e Exloërmond naar Stadskanaal.

Foto: Dubex